04-2013 | Berkers Totaal Vloeren in actie te Arnhem bij "Help mijn man is klusser" RTL4
Volgens RTL4 de grootste verbouwing tot op heden in Arnhem en zonder een oplossing voor de vloer zou de uitzending niet doorgaan. Kortom, een mooie uitdaging voor Berkers Vloeren.


Kunt u zich voorstellen om jarenlang in een bouwval te leven waarbij zelfs een gedeelte van de vloer in de woonkamer zand is? In Arnhem is dit jaren lang het geval geweest, dus tijd op hulp in te roepen!


RTL4 heeft Berkers Totaal Vloeren benaderd voor deze enorme klus want hun grootste zorg was de vloer! De verbouwingen bij de televisie serie "Help mijn man is Klusser" moeten binnen 4-5 dagen gereed zijn, maar met de droogtijden van een cementdekvloer leek dit een onmogelijk taak. Ook verschillende ondergronden en hoogte verschillen in de vloer leken het onmogelijk te maken om deze klus te klaren.


Gelijk in het beginstadium is Berkers Totaal Vloeren hierdoor betrokken geweest bij deze klus. Nadat wij hebben aangegeven de ondervloeren te kunnen realiseren met een maximale droogtijd van 4 dagen is er een "GO" gegeven voor deze grote verbouwing. De verbouwing in Arnhem was niet alleen de grootste verbouwing maar ook tevens de "langste" verbouwing van namelijk 6 dagen.





Direct bij de start van de verbouwing op 18 februari 2013 is Berkers Totaal Vloeren aan de slag gegaan met de realisatie van de vloeren. Een bijzonder leuke ervaring voor ons team waarbij de camera's bleven draaien tijdens de realisatie van de vloer. In juni hebben wij zoals vele Nederlanders de aflevering bekeken en het resultaat was werkelijk verbluffend!


Terug

Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Referenties
Facebook   Instagram   Pinterest