Totaal Cementdekvloer


Op de website van Totaal-Cementdekvloer.NET treft u alles over vloerverwarming en cementdekvloeren, leverbaar in elke kwaliteitsklasse maar ook sneldrogende zandcementdekvloeren zodat de cementdekvloer al binnen 4, 10 of 16 dagen gereed is voor uw vloerafwerking.


Helaas komen wij in de praktijk nog steeds vaak tegen dat er onvoldoende nagedacht wordt over de opbouw van vloersystemen, het niet afstemmen van de verschillende disciplines en er geen waarde wordt gehecht aan de cementdekvloer welke de basis is voor uw afwerkvloer zoals bijvoorbeeld een PU gietvloer of PVC vloer. Veelal kunnen problemen vermeden worden met relatief lage investeringen (zeker t.o.v. de vaak duurzame vloerafwerking welke bovenop de cementdekvloer komt).
De opbouw van de vloer is afhankelijk van de prestatie- en kwaliteitseisen die aan de cementdekvloer worden gesteld. Het is dan ook belangrijk om vooraf goed na te denken over de opbouw van de vloer, de eisen, wensen maar ook (on)mogelijkheden welke u stelt aan de cementdekvloer.


De onderstaande punten zijn belangrijk bij de voorbereidingen van een cementdekvloer:

  1. De opbouw van de vloer (wat is de ondergrond van de cementdekvloer, beschikbare en benodigde hoogte van de vloeropbouw, wensen thermische of akoestische isolatie en vloerverwarming).
  2. Wat wordt de belasting van de cementdekvloer in verband met de te leveren kwaliteitsklasse van de cementdekvloer.
  3. Vloerafwerking (hoogte van de vloerafwerking, worden er eventuele specifieke eisen aan de ondergrond gesteld voor de gewenste vloerafwerking).

Kortom, veel zaken om vooraf over na te denken en voor meer informatie over cementdekvloeren ofwel zandcementvloeren kunt u terecht op www.Totaal-Cementdekvloer.NET. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen voor meer informatie.

Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Referenties
Facebook   Instagram   Pinterest