Vloeren in de RetailBerkers Totaal Vloeren heeft al veel vloeren in de retail branche gerealiseerd. Wij weten als geen ander dat in de retail zaken als ruimte, planning en oplevering veelal veel zwaarder wegen dan in de meeste bouwprojecten.

Veel winkels hebben een krappe bouwplanning en het winkelpand moet op een vastgestelde datum open. De lange droogtijden van een nieuwe cementdekvloer is veelal probleem in de planning. Berkers Totaal Vloeren kan cementdekvloeren leveren welke al na reeds 4 dagen gereed is voor de vloerafwerking zoals een gietvloer, woonbeton, betonlook vloer, siergrind, en PVC.

Een veel voorkomend probleem bij verbouwingen van winkels is ruimte voor vrachtwagens en materiaal door de drukke en vaak krappe winkelstraten. Berkers Vloerenbedrijf werkt met een geautomatiseerd silo-systeem waarbij de silo eenmaal geplaatst slechts L 2,5 x B 2,5 x H 8,00 meter in beslag neemt. Uiteraard dient het project wel bereikbaar te zijn door vrachtwagen voor plaatsing van de silo.

Voor een totaal service pakket kan Berkers Totaal Vloeren ook de vloerafwerking in de nieuwe winkel verzorgen. Berkers Totaal Vloeren levert en legt gietvloeren, betonlook vloeren, siergrind en mFLOR PVC. Om de flexibiliteit en planning te kunnen waarborgen werkt Berkers Totaal Vloeren samen met twee vaste partners.

Meer informatie? Neem telefonisch contact op met Willeke Berkers bereikbaar op 0499-476199.

Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Referenties
Facebook   Instagram   Pinterest