Garantie en Leveringsvoorwaarden


Berkers Totaal Vloeren is aangesloten bij de NOA. Als NOA-vakman moet Berkers Totaal Vloeren continu aan belangrijke kwaliteitsmaatstaven, gedragsregels en eisen voldoen. Alleen zo behouden wij het recht op de NOA Afbouwgarantie.


Voor cementdekvloeren geldt een garantietermijn van 5 jaar en gietvloeren, siergrind en PVC mFLOR 3 jaar conform de Algemene Voorwaarden. Daarnaast heeft mFLOR nog een productgarantie van 5 tot 15 jaar afhankelijk van het gebruik van de vloer en de gekozen serie van mFLOR.

De Algemene Consumentenvoorwaarden zijn door NOA in samenspraak met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond opgesteld. Hierin zijn de rechten van zowel de consument als het afbouwbedrijf vastgelegd. Deze Algemene Voorwaarden kunt u onderstaand op onze website downloaden maar uiteraard sturen wij deze ook graag op verzoek naar u op en ontvangt u deze altijd bij uw offerte.


NOA Afbouwgarantie


Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat alles netjes wordt afgehandeld. Met de NOA Afbouwgarantie bent u ook in dat geval het beste af. De Geschillencommissie behandelt elke situatie onpartijdig. En mochten wij in gebreke blijven, dan staat NOA in beginsel borg voor de goede afhandeling. Voor meer informatie kunt u terecht op www.ubentbeteraf.nl.


Leveringsvoorwaarden


Consumenten leveringsvoorwaarden NOA

Afbouw leveringsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden kunststofvloeren

Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Referenties
Facebook   Instagram   Pinterest