BetonlookBetonlook is tegenwoordig erg populair en de term omvat inmiddels verschillende soorten vloeren waarbij de betonvloer wordt nagebootst.


Berkers Totaal Vloeren heeft een breed assortiment betonlook vloeren zoals de meest bekende namelijk de PU betonlook gietvloer welke zowel egaal van kleur als in twee kleurcombinaties in betonlook wordt uitgevoerd. Daarnaast realiseert Berkers Vloeren betonlook vloeren gemaakt van natuurlijke materialen zoals de gepleisterde cementdekvloer en gevlinderde cementdekvloer.


Een unieke betonlook vloer welke veel weg heeft van de gevlinderde betonvloer is ons unieke Venetiaans Woonbeton. Venetiaans woonbeton is gemaakt van micro-beton waarbij onze jarenlange ervaring met gevlinderde betonvloeren wordt benut doordat deze met betonbewerkingstechnieken op het laatst wordt afgewerkt en voorzien van een transparante matte coating.


Ook niet minder belangrijk te noemen in de categorie betonlook vloeren is de Con Creation betonlook vloer, welke opgevolgd is door de Concrete Design Woonbeton vloer. Daarnaast kunnen wij ook de orginele Beton-Cire vloeren leveren.

Meer informatie over betonlook?
Bezoek onze website www.Totaal-Betonlook.NET en maak een afspraak in onze showroom om de verschillende betonlook uitvoeringen te bekijken.

Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Referenties
Facebook   Instagram   Pinterest