Referenties vloeren en gerealiseerde projecten


In de afgelopen 20 jaar heeft Berkers Totaal Vloeren al veel projecten gerealiseerd van groot tot klein!


Berkers Totaal Vloeren is ruim 20 jaar geleden begonnen als specialist in de cementdekvloeren met naast de realisatie van de traditionele cementdekvloer ook minder bekende uitvoeringen zoals de sneldrogende cementdekvloer, de extra versterkte cementdekvloer maar ook gepleisterde of gekleurde cementdekvloeren.De basis van elke vloerafwerking is de ondergrond en door onze uitgebreide expertise op dit gebied is ons aanbod in de loop van de jaren uitgebreid met afwerkvloeren beginnend bij de PU en Epoxy gietvloeren, coating en siergrind. De laatste jaren hebben wij in samenwerking met een partner ook bijzondere afwerkingen ontwikkeld zoals het unieke Venetiaans woonbeton en de Con Creation betonlook.


Door een toenemende vraag op de particulieren markt heeft Berkers Totaal Vloeren in 2013 uiteindelijk besloten om een kleinschalige showroom op te zetten om aan deze vraag te kunnen voldoen. Dagelijks realiseren wij met een klein en enthousiast team bij voorkeur vanaf cementdekvloer tot aan de eindafwerking zoals PVC, gietvloer, woonbeton of siergrind.Onderstaand slechts een kleine greep van projecten welke door ons zijn gerealiseerd van cementdekvloeren tot aan gietvloeren, betonlook, PVC en woonbeton:

Help mijn man is klusser - RTL 4 Arnhem


Het leeghalen van de woning voordat de cementdekvloer gerealiseerd kan worden.
Het leeghalen van de woning voordat de cementdekvloer gerealiseerd kan worden.
De realisatie van de sneldrogende cementdekvloer in Arnhem
De realisatie van de sneldrogende cementdekvloer in Arnhem

Een bijzonder project en een prachtige ervaring is de realisatie van de sneldrogende cementdekvloer 4 dagen in Arnhem geweest voor de tv-serie "Help mijn man is Klusser met John Williams" met een vloerafwerking pvc.

Eindresultaat Arnhem met PVC vloer
Eindresultaat Arnhem met PVC vloer

Help mijn man is klusser - RTL 4 Heerlen


Han Berkers, John William, Ferry Noijen
Han Berkers, John William, Ferry Noijen
In Heerlen heeft Berkers Totaal Vloeren de eerste tv-ervaring opgedaan voor de realisatie van een sneldrogende cementdekvloer van 4 dagen in de badkamer.


22 Nieuwbouw woningen te Luyksgestel
Realisatie van hechtende cementdekvloeren voor 22 woning in Luyksgestel.


Archiefdepot te Venlo

Een bijzonder project is het Archiefdepot in Venlo waarbij Berkers Totaal Vloeren circa 420 m2 cementdekvloer tussen archiefrails heeft gerealiseerd waarbij deze eerst zijn ondersabelt en later zijn afgewerkt met coating. Geen alledaags project waarbij de voorbereiding en communicatie belangrijke factoren zijn!


Jan van Eijck Academie te Maastricht


Verbouwing Jan van Eijjck Acedemie te Maasstricht
Verbouwing Jan van Eijjck Acedemie te Maasstricht
Gietvloeren Jan van Eijck academie Maastricht
Gietvloeren Jan van Eijck academie Maastricht

Sneldrogende cementdekvloeren en in samenwerking met onze partner PU gietvloeren gerealiseerd bij Jan van Eijck Academie te Maastricht waarbij er gehouden moest worden aan een strakke planning!


VMBO School Boxtel
Circa 275 m2 sneldrogende cementdekvloer gerealiseerd.


Diverse winkelpanden Sterrenhof Enschede
Voor diverse winkeliers sneldrogende cementdekvloeren, gietvloeren en pvc vloeren gerealiseerd in het winkelcentrum van Enschede.


Particulieren woningen onze Lieve Vrouwenhof te Weert

Voor diverse particulieren heeft Berkers Totaal Vloeren hechtende, zwevende cementdekvloeren gerealiseerd met en zonder vloerverwarming.


Sting Eindhoven, sneldrogende cementdekvloeren
Sting Eindhoven, sneldrogende cementdekvloeren

Sting Einhoven

Realisatie van sneldrogende cementdekvloeren bij de Sting in Eindhoven.


AKO winkels
Realisatie van verschillende AKO winkels variërend van vloeroppervlaktes van 40 m2 tot 300 m2 waarbij Berkers Totaal Vloeren een totaal-pakket voor de opdrachtgever levert d.w.z. van de 4 dagen sneldrogende cementdekvloer tot aan de PU gietvloer waarbij elke winkel dezelfde uitstraling heeft. Korte termijn planning & uitvoering, snel kunnen schakelen, fleixibiliteit en kennis van verschillende ondergronden en bewerkingen zijn de key-woorden bij de uitvoering van deze projecten. Een klein voorbeeld is de uitvoering geweest van de AKO winkel op Centraal Station te Amsterdam waarbij aanvoer van materiaal voor de cementdekvloer met een silo of vrachtwagen onmogelijk was, maar voor Berkers Totaal Vloeren een mooie uitdaging.Bedrijfsvloeren Tilburg
Realisatie van verschillende soorten bedrijfsvloeren van de nieuwbouw bedrijfspanden op Industrieterrein Loven te Tilburg zoals gevlinderde betonvloeren, Cw20 cementdekvloer en extra versterkte cementdekvloeren.Soniuspark te Son
Realisatie van verschillende nieuwbouw woningen vrije sector Soniuspark te Son (bij Eindhoven) variërend van hechtende en zwevende cementdekvloeren al dan niet met vloerverwarming en gepleisterde cementdekvloer. 


Renovatie balkons Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Venlo, Breda
Wachtstations Pro Rail Leiden
Een uitdagend en zeker spannend was het smeren van twee wachtruimte op het station in Leiden. De realisatie van de sneldrogende cementdekvloer moest gebeuren in de holst van de nacht omdat er dan weinig treinverkeer is. Daarnaast moest er een kraan bij te pas komen om onze mortelspeciepomp voor de cementdekvloeren op de trainwagon te zetten zodat de trein deze op plaats van bestemming kon voeren. Naast deze uitdagende logistieke zaken hebben wij ook te maken gehad met tijdsdruk aangezien de cementdekvloeren op tijd gemaakt moesten worden in verband met de opening van station 's morgens vroeg weer. Vier dagen na realisatie van de cementdekvloer is deze voor zien van een PU gietvloer.

Opstelling op het perrson voor de start van de sneldrogende cementdekvloer.
Opstelling op het perrson voor de start van de sneldrogende cementdekvloer.
De pomp moest opgetakeld worden naar het perron.
De pomp moest opgetakeld worden naar het perron.


20 Appartementen en Basisschool Gerwen, gemeente Nuenen
Realisatie van circa 3400 m2 cementdekvloer voor een nieuwbouw plan in Gerwen, gemeente Nuenen.


Winkelpand Jan Linders te Panningen
Hechtende cementdekvloeren met en zonder vloerverwarming in samenwerking met een groot tegelzettersbedrijf.Winkel Avanti Mode Vlaardingen
Berkers Totaal Vloeren heeft voor de nieuwe winkel van Avanti Mode een sneldrogende cementdekvloer gerealiseerd in combinatie met een PU betonlook gietvloer.Efteling Kaatsheuvel: Station Likkebaard en Joris de DraakTwee bijzondere en ook leuke projecten is de realisatie van de cementdekvloeren bij Station Likkebaard en Joris de Draak bij de Efteling te Kaatsheuvel (Noord Brabant).


Groepswoningen& Logeerhuis te DuizelRealisatie van circa 4000 m2 hechtende cementdekvloeren voor het project groepswoningen en & logeerhuis te Duizel (Noord Brabant).


Intratuin Nuenen


101 woonideeen Amsterdam


Gepleisterde cementdekvloer
Gepleisterde cementdekvloer

Berkers Totaal Vloeren heeft tot eigen verrassing in een uitgebreide rapportage van 101 woonideeën gestaan met de gepleisterde cementdekvloeren.


Nutricia Zoetermeer

Realisatie sneldrogende cementdekvloer 4 voor het kantoorgedeelte met PU gietvloer.


Particulieren woningen Eindhoven, Son, Tilburg, Breda & Helmond
Berkers Totaal Vloeren heeft de afgelopen jaren al veel complete vloerpakketten opgeleverd voornamelijk in de regio van Eindhoven, Tilburg, Breda en Helmond, van cementdekvloer met vloerafwerking van PVC van MFLOR, betonlook vloeren, woonbeton en siergrind.
PU betonlook gietvloer particuliere woning
PU betonlook gietvloer particuliere woning

SBS6 Amsterdam
Dit keer niet voor de buis maar wel een zeer mooie sneldrogende cementdekvloer gerealiseerd met de verzwaarde vlakheidsklasse 1 en zwarte PU Gietvloer voor de studio van Hart van Nederland van SBS6.

SBS6 studio Hart van Nederland
SBS6 studio Hart van Nederland
SBS6 studio plaatsing silo
SBS6 studio plaatsing silo

Flora en Founa tunnels
Vakmanschap wordt gecombineerd met oplossingsgericht werken voor een niet alledaags project bij de realisatie van de Flora en Fauna tunnels te Tilburg.

Flora en Fauna tunnels te Tilburg
Flora en Fauna tunnels te Tilburg

Venetiaans woonbeton
Venetiaans woonbeton
Venetiaans woonbeton
Unieke vloerafwerking waarbij het gebruik van de natuurlijke materialen in de betonlook vloer worden benadrukt bij de Pro Sport winkels Roermond, Rotterdam, Arnhem, Haarlem en Amersfoort. Het Venetiaans woonbeton zijn we steeds verder aan het door ontwikkelen waarbij sinds eind 2013 zelfs betonafwerkingstechnieken worden toegepast.

Betonlook vloeren
Betonlook vloeren
Duthler / Houtbrox winkels
2013 /2014 Nieuwe restyling van de Duthler/Houtbrox winkels in Nederland met betonlook vloeren en soms ook sneldrogende cementdekvloeren afhankelijk van de situatie per winkel. 

Start realisatie versterkte cementdekvloeren met vloerverwarming en PU gietvloeren HAS Venlo
Start realisatie versterkte cementdekvloeren met vloerverwarming en PU gietvloeren HAS Venlo
HAS Hogeschool Venlo
Realisatie van extra versterkte cementdekvloeren met compound superplastificeerder in combinatie met vloerverwarmingsysteem en daarna de PU gietvloeren UNI en betonlook.

Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Referenties
Facebook   Instagram   Pinterest