Wat is een gietvloer?


De PU gietvloer - ofwel Polyurethaan gietvloer - is een gegoten kunstharsgebonden vloerafwerking welke zeer slijtvast, hygiënisch en onderhoudsarm is. De afkorting PU staat voor Polyurethaan. De PU gietvloer is een twee componenten, oplosmiddelvrije vloerafwerking op basis van Polyurethaan welke door zijn eigenschappen op vrijwel elke vormvaste, stabiele en vlakke ondergrond gerealiseerd kan worden. De PU gietvloer is in elke RAL kleur verkrijgbaar en is strak en naadloos van design. Daarnaast is de PU gietvloer leverbaar in verschillende designs en uitvoeringen zoals betonlook, marmerlook, antislip, flakes, glitter en kunstzinnig.
Al jarenlang worden de gietvloeren toegepast in de medische en industriële sector mede door de vele positieve eigenschappen van de gietvloer zoals slijtvastheid, makkelijk in onderhoud en hygiëne. Door de brede en praktische toepassingen van de gietvloer is dit vloersysteem ook niet onopgemerkt gebleven bij architecten, woonmagazines en tv-programma’s.De toenemende vraag naar gietvloeren heeft er voor gezorgd dat de productontwikkeling in een stroomversnelling is gegaan en vandaag de dag zijn er uiteenlopende kunststof vloersystemen op de markt verkrijgbaar. Een goed voorbeeld hiervan is de Polyurethaan gietvloer (PU gietvloer afgekort genoemd) welke veelal iets zachter en iets elastischer is dan de Epoxy gietvloer. Het licht elastische aspect wordt als prettig ervaren, in combinatie met het strakke design en de positieve eigenschappen van de PU gietvloer wordt deze vloer veelal gekozen voor toepassing in woonhuizen, kantoren en showrooms.


Sneldrogende cementdekvloer en gietvloer Best
Sneldrogende cementdekvloer en gietvloer Best


Kortom, ontdek de veelzijdigheid van de kunststofvloeren en laat je verassen op de specialisatie website www.Totaal-Gietvloer.NET van Berkers Totaal Vloeren.Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Referenties
Facebook   Instagram   Pinterest