Films: Berkers Totaal Vloeren


Berkers Totaal Vloeren levert een totaal pakket vloeren vanaf cementdekvloeren tot en met vloerafwerking zoals PU gietvloeren, betonlook vloeren, pvc vloeren, siergrind maar natuurlijk ook ons unieke Venetiaans woonbeton vloeren. Uiteraard ook sneldrogende cementdekvloeren hetgeen de oplossing was voor RTL 4 bij het programma "Help mijn man is Klusser" zodat de klus binnen een week geklaard kon worden. Onderstaand enkele films van Berkers Totaal Vloeren.Help mijn man is klusser Arnhem - RTL4


Een bijzondere ervaring voor de vloerenleggers was de realisatie van de vloeren in Arnhem voor de uitzending van Help mijn man is klusser. Geen ondervloer op dit project was een probleem voor RTL4. Er moest een nieuwe cementdekvloer komen maar met de lange droogtijden van de tradionele cementdekvloeren kon deze klus niet gedaan worden. Zo heeft RTL4 contact gezocht met Berkers Totaal Vloeren om een sneldrogende cementdekvloer te leveren zodat de klus alsnog binnen 7 dagen gerealiseerd kon worden. De grootste verbouwing tot dit moment was de klus in Arnhem met prachtige pvc vloer afwerking!


Help mijn man is Klusser Heerlen - RTL4


De eerste echte televisie ervaring voor Ferry Noijen en Han Berkers bij de realisatie van de sneldrogende cementdekvloer voor de aflevering "Help mijn man is Klusser" bij het project in Heerlen. Verrassend was het om enkele maanden later de volledige beelden op tv te zien waarbij wij ook pas meer wisten over de achtergrond van de bewoners.


Gepleisterde cementdekvloer in realisatie


Bij deze korte introductiefilm van Berkers Totaal Vloeren krijgt u een indruk wat u kunt verwachten bij de realisatie van een cementdekvloer. Deze garagevloer wordt na het vlinderen van de cementdekvloer nog gepleisterd. Een gepleisterde cementdekvloer is een vloerafwerking waarbij de gevlinderde cementdekvloer nat-op-nat nog voorzien wordt van een speciale pleisterlaag waardoor het vloeroppervlakte dichte poriën krijgt en welke tegenwoordig veelal wordt bestempeld als betonlook afwerking.


Sneldrogende cementdekvloeren en PU gietvloeren Jan van Eijck Acedemie Maastricht


In TVL Lifestyle neemt u mee naar het project van Jan van Eijck College te Maastricht waar Berkers Totaal Vloeren met de aannemer Van de Kreeke sneldrogende cementdekvloeren heeft geleverd en in samenwerking met onze partner vanwege de grote van het project de PU gietvloeren.


Berkers Totaal Vloeren


Berkers Totaal Vloeren levert voor u een totaalpakket namelijk van cementdekvloer tot eindafwerking zoals een PU gietvloer, betonlook vloer, siergrind, pvc vloer en niet te vergeten het unieke Venetiaans Woonbeton. Onderstaand een korte indruk van onze vloeren. 
Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Referenties
Facebook   Instagram   Pinterest