Berkers Totaal Vloeren


Berkers Vloerenbedrijf levert en legt al ruim 20 jaar cementdekvloeren en wij hebben ons vloerenpakket in de loop der jaren uitgebreid met vloerafwerkingen zoals betonlook vloeren, gietvloeren, siergrind en pvc vloeren.


Inspringend op de veranderende markt en wensen van de klant is Berkers Totaal Vloeren ontstaan en hebben wij inmiddels ook een showroom waar de verschillende vloeren te bekijken zijn. Vriendelijk verzoeken wij u voor het bezoeken van onze showroom op Meubelcentrum Ekkersrijt te Eindhoven / Son vooraf een afspraak te maken.
Berkers Totaal Vloeren onderscheidt zich als vloerenbedrijf op verschillende gebieden met voor u de volgende voordelen:


  • Geen zorgen door de levering van een totaal vloerenpakket; namelijk vanaf cementdekvloer tot aan de eindafwerking zoals woonbeton, gietvloer of pvc vloer. Hierdoor krijgt u niet te maken met discussies dat ondergronden niet voldoen aan de nog te leggen bovenvloer, bij schade niet de zorg dat partijen naar elkaar verwijzen, onvoorziene kosten én niet minder belangrijk een compleet garantiepakket.
  • Duren de droogtijden van de cementdekvloeren te lang? Geen nood, want Berkers Totaal Vloeren kan sneldrogende cementdekvloeren leveren welke al na 4 dagen voorzien kunnen worden van de gietvloer, pvc vloer of andere eindafwerking.
  • Een van de weinige vloerenbedrijven met een grote keuze op het gebied van betonlook ofwel woonbeton vloeren genoemd, van robuuste uitvoering tot strak en naadloos.
  • Berkers Totaal Vloeren heeft passie voor haar vak hetgeen u ervaart tijdens de advisering van uw vloer, de brede mogelijkheden en goede prijs-kwaliteit verhouding van onze vloeren.
  • Berkers Totaal Vloeren gaat een uitdaging niet uit de weg, denkt mee en realiseert unieke projecten, zoals bijvoorbeeld Station Likkebaerd en Joris de Draak op de Efteling te Kaatsheuvel maar ook bijvoorbeeld een Flora en Fauna tunnel en voeder-silo.

Op de website van Totaal-Vloeren.NET treft u een overzicht van de vloeren welke wij aan u kunnen leveren en algemene informatie over de diverse vloersystemen. Voor uitgebreide informatie over een specifieke vloer kunt u terecht op de volgende websites:


1. Totaal-Cementdekvloer.NET
2. Totaal-PVC.NET
3. Totaal-Gietvloer.NET
4. Totaal-Siergrind.NET
5. Totaal-Betonlook.NET


Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Referenties
Facebook   Instagram   Pinterest